Kurzusok


WSET LEVEL 1 ALAPFOK AWARD IN WINES – 3 NAP

A CEWI (Central European Wine Institute) alapfokú borismereti képzésekkel várja a borral ismerkedni vágyó szakmabelieket és azokat a borkedvelőket, akik szeretnének hasznos és élményekben gazdag tudást szerezni a borokról a fővárosban.

WSET LEVEL 2 KÖZÉPFOK AWARD IN WINES AND SPIRITS – 4 NAP

Kitekintés a világ és Magyarország legfontosabb borrégióira szőlőfajtákon keresztül. Fő párlat kategóriák megismerése, erősített borok stílusainak bemutatása, különböző pezsgőbor készítési eljárások.

WSET LEVEL 3 FELSŐFOK AWARD IN WINES – 6 NAP

Mélyreható ismeretek a világ borászatáról, Magyarország összehasonlítással. Piaci tendenciák, borkereskedelmi csatornák. Magyarország helye a világ borászati térképén. Különböző pezsgőbor készítési eljárások.

Képzések külső helyszíneiCEWI KESZTHELY

2016 őszétől célba vettük a Magyar Tengert keszthelyi képzésünkkel. Ezzel egy izgalmas utazásra invitálunk Titeket alap- középfokú- és felsőfokú borismereti tanfolyamainkkal.

CEWI PÉCS

Pécs, mint az egyik első Budapesten kívüli helyszínünk mindig közel lesz a szívünkhöz. A pécsi diákok érdeklődése és helyi mozgatórugónk, Győrffy Zoltán lelkesedése töretlen, így minden szemeszterben számíthattok a CEWI élményére Pécsen is!

CEWI KECSKEMÉT

2018 év elejétől Kecskeméten is elindítjuk WSET alapfokú borismereti képzéseinket.

CEWI EGER

A Cewi Pécs és Keszthely után Egerben is WSET borismereti kurzust indít, elsőként alapfokon. A tanfolyamnak a Gróf Buttler Borászat ad otthont.