WSET LEVEL 1 AWARD IN WINES - ALAPFOK (1 NAP)


WSET
A képzés egyik alapvető célja, hogy a fővárosi gasztronómiában, borkereskedésekben dolgozóknak és a bor iránt nyitott minden napi borfogysztóknak alapvető borismereteket nyújtson az angol WSET rendszerén keresztül. A WSET Level 1 keretein belül sajátíthatják el a borok rendszerezését, a bor-étel párosítást vagy a fontosabb világfajták és borvidékek ismertetőjegyeit az 1 napos képzésen. A tanfolyam sikeres elvégzésével a hallgatók a WSET Level 1 szertifikációt kapják meg


Képzési időpontok

Hamarosan!


Tematika

  • Bortípusok és borstílusok

 

  • Főbb borszőlőfajták és tulajdonságuk

 

  • A bor tárolása és felszolgálása

 

  • Az étel és bor párosítás alapelvei

 

 

Egyéb információk: 

 

A tanfolyam reggel 9:00 órától délután 17:00 óráig tart. (1 órás ebédszünettel)

Kóstolt borok száma: 10

 

A tanfolyam MAGYAR nyelven zajlik.


Feltételek, árak

FIZETÉS / LEMONDÁS / VISSZATÉRÍTÉS:

A tanfolyam árának utaláskor a nevet és a díjbekérő számát kérjük feltüntetni. A tanfolyamra befizetett díjat, a tanfolyam indulását megelőző, 14 napon belüli lemondás esetén tudjuk visszatéríteni. Az összeg későbbi tanfolyamunkon felhasználható.

WSET LEVEL 1 AWARD IN WINES AND SPIRITS ALAPFOK: 55.000 Ft (áfa mentes)

A képzés ára  magában foglalja az angol nyelvű tananyagot, előadás jegyzeteket, borokat, vizet, valamint a WSET L1 Alapfokú angol (egyéb választható idegen nyelv) nyelvű vizsga árát. A WSET által kiadott nemzetközi oklevél feltétele angol (egyéb választható idegen nyelv) nyelven tett sikeres vizsga.

A vizsga 30 teszt kérdésből áll, a sikeres vizsgához pedig, legalább 70%-os teljesítmény szükséges.

A vizsgára a tanfolyam befejezését követően kerül sor.

A tanfolyam MAGYAR nyelven zajlik.

További részletek és WSET specifikáció angol nyelven: https://www.wsetglobal.com/qualifications/wset-level-1-award-in-wines/

A képzés minimum 10 fő esetén indul el. A programváltozás jogát fenntartjuk. 


Helyszín

A tanfolyam a város szívében elhelyezkedő Hotel Zenit Budapest Palace**** konferencia szalonjában kerül megrendezésre. A szálloda a Váci utca és a kozmopolita Vörösmarty tér mellett, Budapest leghíresebb és legnépszerűbb bevásárló-övezetében található.

A Hotelnek otthont adó, varázslatos, 1820-as épület, a híres magyar építész, Pollack Mihály munkája, számos fővárosi épület és a Nemzeti Múzeum mellett.

A szálloda másik nagy vonzereje a látványkonyhás étterem, a különálló Divin Porcello sonkabár és a Jacques Liszt kézműves látványpékség amelyeket a hallgatók kedvezménnyel vehetnek igénybe.


Hotel Zenit Palace BUDAPEST

Cím: 1051 Budapest, Apáczai Csere János utca 7.
Web:
Facebook: https://www.facebook.com/CEWI-Central-European-Wine-Institute-153379754672236/