Ajándékutalvány


Ajándék - leírás

Ajándékozzon borélményt! Lepje meg szeretteit, partnereit CEWI ajándékutalvánnyal, amely boros címkeként is felhelyezhető! Az utalvány a vásárolt értéknek megfelelően bármely meghirdetett cewi kurzusra beváltható.

Értéke a választott aktuális tanfolyam árával egyenértékű, de a különbözet kiegyenlítésével bármely magasabb szintű CEWI által szervezett tanfolyamra beválható / beszámítható.

Az ajándékutalvány díját banki átutalással egyenlítheti ki.
A hozzájáruló mező bejelölésével engedélyezem, hogy a Wine Institute Kft. weboldalon való feliratkozás, jelentkezés során az alábbi adataimat kezelje: név, email cím, telefonszám, lakcím.

Elfogadom, hogy a megadott személyes adataimat a Wine Institute Kft. a törlési kérésemig tárolja, majd előzetes értesítésem nélkül törölje.

Hozzájárulok, hogy a számlázási adataimat a Moneyfast Genius Kft. könyvelőiroda részére, név, email és születési adataimat idegen nyelvű vizsga esetén a WSET London felé továbbítsák.

A cég adatvédelmi szabályzatát és a személyes adatokra vonatkozó adatkezelési irányelveket a www.cewi.hu/adatvedelem weboldalon megismertem.

Tájékoztattak, hogy személyes adataim törlését, változtatását vagy bármilyen egyéb személyes adataimmal kapcsolatos információt az office@cewi.hu email címen kérhetem.

Hozzájárulok a fentiekhez.

Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.Fontos tudnivalók

Kurzus díjak:

  • CEWI ALAPFOK (3 nap): 45.000,- Ft (áfa menrtes)
  • CEWI KÖZÉPFOK (4 nap): 72.000,- Ft áfa menrtes)
  • CEWI FELSŐFOK (6 nap): 130.000,- Ft áfa menrtes)
  • WSET KÖZÉPFOK (4 nap): 115.000,- Ft (áfa menrtes)
  • WSET FELSŐFOK (6 nap): 185.000,- Ft (áfa menrtes)

Az ajándékutalvány átvehető: CEWI központ (1052 Bp, Apáczai Csere János u. 7.), vagy kérés esetén postán küldjük a megadott címre.

Beváltás módja: A palackon található sorszám és az ajándékozó nevének feltüntetésével az aktuális tanfolyam indulása előtt legkésőbb 10 munkanappal jelentkezni kell az office@cewi.hu e-mail címen.

Amennyiben ajándékba szánja a tanfolyamot, kérjük a saját email címét és telefonszámát adja meg a kötelezően kitöltendő mezőben.

A jelentkezés beküldése után, rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a sikeres regisztrációról.

Felhsználás / Visszamondás: A megvásárolt ajándékutalvány nem visszaváltható. A vásárlástól száímtott egy éven át bármely tanfolyamra beválható vagy beszámítható és átruházható.

A CEWI elkötelezett a kultúrált italfogyasztás iránt, kurzusainkat 18 éven aluliaknak nem ajánljuk.