CEWI VENDÉGLÁTÓ KÉPZÉS


Cégünk 2021-ben az oktatás mellett, speciális, személyre szabott vendéglátó képzési programot indít, melyben éttermek és szállodák személyzetének kínáljuk egyedi, kifejezetten a megrendelő részére tervezett szolgáltatásunkat.


 

 

A programban a vendéglátásra szakosodott, itthon és nemzetközileg elismert, 4-5 csillagos hotelekben tapasztalatot szerzett, illetve többek közt Michelin csillagos sommelier tapasztalattal rendelkező oktatóink vesznek részt.

Gervai János

Gervai pincészet-Etyek: szőlész-borász, Stand Michelin csillagos étterem volt Head Sommelier, Onyx Michelin csillagos étterem volt Head Sommelier, az Országos Borszakértő Bizottság tagja 2013-2018.

Orodán György

Dip WSET: WSET Nemzetközi Bordiplomás, Trattoria Pomo ’d Oro étterem Head Sommelier, korábban az Egyesült Királyságban dolgozott sommelierként, 4-5 csillagos szállodákban és 1-2 Michelin csillagos éttermekben. A Pécsi Tudományegyetemen Geográfus mester diplomát szerzett. 

Horkay András

Dip WSET: WSET Nemzetközi Bordiplomás, a CEWI alapítója, vezetője, a Villányi borvidék hivatalos stratégiai tanácsadója, az Országos Borszakértő Bizottság elnöke 2013-2018.Korábban, több saját üzemeltetésű étteremben, szállodai vendéglátásban volt tulajdonos, vezető (2002-2020)Magyar Sommelier Szövetség Par Excellence Díjazott 2019 Oktatói kategória.


 

Személyes találkozóval egybekötött igényfelmérést követően, az étterem, szálloda jellegének megfelelően állítjuk össze a teljes program-képzés csomagra vonatkozó végső ajánlatunkat.

Amennyiben képzési ajánlónk, bemutatkozó levelünk felkeltette érdeklődését, várjuk kedves megkeresésüket, jövőbeli együttműködésünk reményében.

További információért, kérjük, keressen minket az office@cewi.hu e-mail címen

Képzési időpontok

Hamarosan!