CEWI ONLINE ALAPFOK


A CEWI házhoz megy! Alkalmazkodva a virtuális tér adta lehetőségekhez, elindítjuk a CEWI ONLINE ALAPFOK borismereti képzését, mely ugyanazt adja mint az CEWI ALAPFOK, csak kicsit másképp. A borral ismerkedni vágyó szakmabelieket és azokat a borkedvelőket várjuk továbbra is az online térbe, akik szeretnének hasznos és élményekben gazdag tudást szerezni a borokról.


A képzés célja

A képzés egyik alapvető célja, hogy a fővárosi gasztronómiában, borkereskedésekben dolgozóknak olyan alapvető borismereteket nyújtson, amellyel nem csak szakmai ismereteiket fejleszthetik, de közvetve a magyar borok és Magyarország jó hírét is erősíthetik. A borkedvelőknek pedig a hasznos ismeretek mellett egy jó hangulatú képzést kínálunk, ahol szinte játsznyi könnyedséggel sajátíthatják el a borok rendszerezését, a bor-étel párosítást vagy a fontosabb szőlőfajták ismertetőjegyeit.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a CEWI az ismeretek megszerzését igazoló oklevelet állít ki, mely megkönnyítheti a borszakmában, borkereskedelemben és gasztronómiában való elhelyezkedést.


CEWI ONLINE ALAPFOK

Képzési időpontok

Hamarosan!


Tematika

  1. óra: Kóstolási alapismeretek
  2. óra: Szőlőtermesztés, borkészítés
  3. óra: Magyarország Borvidékei
  4. óra: Szőlőfajták
  5. óra: Bor-étel párosítás
  6. óra. Borpiaci ismeretek

További részletek

Első időpont: Június 8-10-12 / 15-17-19

Az órák délután 17:00 órától 19:30 óráig tartanak. 

Kóstolt borok száma a 6 tanóra alatt: 30.

A bormintákat (50ml/tétel) két részletben szállítjuk ki a megadott címekre, az aktuális tematikának megfeleően, a kurzus indulása előtti napokban. 

A tanayagokat, jegyzeteket és tankönyvet emailben kapják meg a hallgatók. 

A vizsga is online zajlik, a kurzus befejezésének napján, egy 30 kérdéses teszt formájában, amire 30 perc áll rendelkezésre. 

A magyar nyelven sikeres vizsgát tevő hallgatók cewi által kiállított oklevelet kapnak.


Feltételek, árak

Cewi Online Alapfokú tanfolyam ára: 45.000 ft + ÁFA

Fizetés / Lemondás / Visszatérítés:A tanfolyam árának utaláskor a nevet és a díjbekérő számát kérjük feltüntetni. A tanfolyamra befizetett díjat, a tanfolyam indulását megelőző, 14 napon belüli lemondás esetén tudjuk visszatéríteni. Az összeg későbbi tanfolyamunkon felhasználható.

Az alapfokú bortanfolyam díja az alábbiakat tartalmazza:

- Oktatási anyagok

- Tankönyv

- Borminták a kóstolásokhoz

- Magyar nyelvű vizsga és oklevél

 

Jelentkezéshttp://cewi.hu/jelentkezes


Helyszín


CEWI ONLINE ALAPFOK

Cím: CEWI ONLINE ALAPFOK
Web:
Facebook: