Italian Master Class part I.: Nebbiolo vs Sangiovese


Italian Master Class part I.: Nebbiolo vs Sangiovese

Italian Master Class part I.: Nebbiolo vs Sangiovese

 

A CEWI és DOC Vino Bar közös, három részes olasz mester kurzus sorozatot indít (Italian Master Class), melynek célja, hogy mélységében mutassuk be Olaszország legfontosabb prémium szőlő fajtáit és azok meghatározó borrégióit. Első állomásunkon Olaszország két kiemelkedő szuper prémium kékszőlő fajtáját, a Nebbiolo-t és Sangiovese-t, és azok két meghatározó régióját, Piemont-t és Toscana-t próbáljuk körbejárni tíz boron keresztül.  

 

Előadóink az olasz borok és borvidékek elismert szakértői, Fabio Aimar az Osteria Pomo D’oro sommelierje, valamint Orodán György Dip WSET, a Trattoria Pomo D'oro sommelierje. Az este két házigazdája Gianni Annoni és Horkay András. 

 

A mesterkurzusok nyelve magyar és angol. A kóstoló helyszíne a DOC Club, Budapest I. kerület, Hunyadi János u. 11. (Hunyadi, Pala u. sarok). 

 

Az Italian Master Class part I. Nebbiolo vs Sangiovese kóstoló ára 25.000 Ft / fő. 

 

Jelentkezni az office@cewi.hu email címen lehet. A kóstoló minimum 10 fő esetén indul. 






Jelentkezés

Amennyiben érdekli az esemény, kérjük a office@cewi.hu e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink tájékoztatják Önt a részletekkel kapcsolatban!