International Master Class III.: Italian Sparkling wines vs Champagne


International Master Class III.: Italian Sparkling wines vs Champagne

A CEWI és D.O.C. Club közös International Master Class kóstoló sorozata a tavaszi III. a nyári szünet előtti utolsó fordulójához érkezett, ahol Champagne és az olasz Metodo classico pezsgők világát állítjuk párhuzamba.

 

A korábbi cél változatlan, csak a kategória változott, a szuper prémium vörösborok után, most mélységében szeretnénk bemutatni Olaszország legfontosabb szuper prémium Metodo Classico pezsgő borvidékeit és ehhez az egyetemes origót, azaz Champagne-t állítjuk párhuzamba.

 

Az egyik oldalon a Méthode traditionelle stílus ikon, azaz Champagne, a másik sarokban az olasz Metodo classico különítmény, Franciacorta, Alta Langa, Trentino, borvidékei próbálják felvenni a kesztyűt. Francia glamour, olasz pezsgő-életérzés, 8 boron keresztül.  

 

Előadóink Champagne és az olasz pezsgők szakértői, Fabio Aimar az Osteria Pomo D’oro sommelierje, Orodán György Dip WSET a Trattoria Pomo D’oro sommelierje, valamint Horkay András Dip WSET, nemzetközi borakadémikus, a CEWI vezetője. Az az este házigazdája Gianni Annoni, aki az autentikus kóstolóélmény érdekében igazi olasz fogást készít a pezsgők mellé.

 

A mesterkurzus nyelve magyar és angol

 

A kóstoló időpontja: 2025.06.18. szerda, 18:00


Helyszín: a D.O.C. Club, Budapest I. kerület, Hunyadi János u. 11. (Hunyadi és Pala u. sarok).

 

Kóstoló ára 39.000 Ft/ fő.

 

Jelentkezni az office@cewi.hu email címen lehet. A kóstoló minimum 10 fő esetén indul.

 

Event: https://fb.me/e/3epryuwrJ

 






Jelentkezés

Amennyiben érdekli az esemény, kérjük a office@cewi.hu e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink tájékoztatják Önt a részletekkel kapcsolatban!