Szabó Miklós nemzetközi szivar sommelier (az IACS tagja) segítségével betekintést nyerünk a szivarozás rejtelmeibe. A két napos tanfolyam keretén belül átvesszük a szivar etikettet, a szivar anatómiáját, történelmét és felépítését, valamint körbejárjuk, hogy mit jelent pontosan a terroir, hogyan készül a szivar és nem utolsó sorban, milyen minőségi italokkal lehet párosítani egy komoly szivart.
A szivar eredete, elkészítése, maga a szivarozás rituáléja sok párhuzamot mutat a bor és a minőségi párlatok élvezetével, úgyhogy biztosra vehetjük, hogy élményekben gazdag, kétnapos tanfolyamban lesz része a résztvevőknek.
A szivar képzés nyelve: magyar
A tanfolyam időpontja: 2025. június 17. és június 24. (17:00-21:00 óra)
Helyszín: Sunhill, Budapest I. kerület, Naphegy u. 67.
A szivar tanfolyam ára 69.000 Ft/ fő.
A kóstoló minimum 10 fő esetén indul.