Kóstolók


CEWI 2023 Tasting Tour

CEWI 2023 Tasting Tour

A tematikus kóstolók témái kimeríthetetlenek. Az elmúlt években kóstoltunk nagy Syrah-kat, Rizlingeket, Chardonnay-kat, elfeledett szőlőfajtákat, Hárslevelűket és még sorolhatnánk… Folyamatosan újabb és újabb témák jutnak eszünkbe, így továbbra is számíthattok minden hónapban 1-1 izgalmas témára, amit együtt (képzéstől függetlenül) fogunk kóstolgatni!

 


Alumni

Alumni

Egy közös bortanfolyam még a legkülönbözőbb embereket is összekovácsolja; a közös kóstolás, a közös poénok és élmények, a bor iránti szeretet. Nem szeretnénk, hogy ez a csapatszellem a tanfolyamok után megszűnjön, így az Alumni program keretein belül szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a tanfolyam után is együtt tudjatok kóstolni és szélesíteni a boros ismereteiteket.


Italian Master Class part III.: Italian Sparklings

Italian Master Class part III.: Italian Sparklings

Italian Master Class part III.: Italian Sparklings  

 

A CEWI és D.O.C. Club közös, tavaszi három részes olasz mesterkurzus sorozatának harmadik, végső állomásához érkezik, ahol Olaszország pezsgőit vesszük górcső alá.  Alta Langa, (Piemont), Franciacorta (Lombardia), Trento, Veneto és Szicília vidékein barangolunk majd, kóstolunk természetesen Prosecco-t és Metodo Classico-t (Méthode Traditionnelle) pezsgőket egyaránt, hogy minél átfogóbb képet kapjunk a főbb olasz pezsgők készítési stílusokról. 

 

Előadóink, csakúgy, mint legutóbb, az olasz borok és borvidékek elismert szakértői. Fabio Aimar az Osteria Pomo D’oro sommelier-je, valamint Orodán György Dip WSET, a Trattoria Pomo D'oro sommelier-je. 

 

Az est két házigazdája, mint mindig Gianni Annoni és Horkay András.

 

A mesterkurzusok nyelve: magyar és angol.

 

A kóstoló időpontja: 2024.06.20.18:00h,

 

Helyszín: D.O.C. Club – Budapest I. kerület, Hunyadi János út 11. (Hunyadi és Pala utca sarok).

 

Az Italian Master Class part III. Italian Sparklings kóstoló ára: 25.000 Ft / fő.

 

Jelentkezni az office@cewi.hu email címen lehet név és számlázási cím megadásával. A kóstoló minimum 10 fő esetén indul. 

 

Italian Master Class part III.: Italian Sparklings  

 

The CEWI and D.O.C. Club are coming to the third and final stage of their three-part Italian Masterclass series, where we will be looking at the sparkling wines of Italy.  We'll be roaming the regions of Alta Langa, (Piedmont), Franciacorta (Lombardy), Trento, Veneto and Sicily, tasting both Prosecco and Metodo Classico (Méthode Traditionnelle) sparkling wines to get a comprehensive picture of the main Italian sparkling wine making styles. 

 

Our speakers are just like last time, renowned experts on Italian wines and wine regions, Fabio Aimar, sommelier at Osteria Pomo D'oro, and György Orodán Dip WSET, sommelier at Trattoria Pomo D'oro. 

 

The two hosts of the evening as always are Gianni Annoni and András Horkay. 

The master classes are held in English and Hungarian.

When: 2024.06.20.18:00h

Where: D.O.C. Wine Club, Budapest I. district, Hunyadi János út 11.

The Italian Master Class part III. Italian Sparklings tasting costs 25.000 HUF / person.

You can register at office@cewi.hu. The tasting starts with a minimum of 10 participants.