Kóstolók


CEWI 2023 Tasting Tour

CEWI 2023 Tasting Tour

A tematikus kóstolók témái kimeríthetetlenek. Az elmúlt években kóstoltunk nagy Syrah-kat, Rizlingeket, Chardonnay-kat, elfeledett szőlőfajtákat, Hárslevelűket és még sorolhatnánk… Folyamatosan újabb és újabb témák jutnak eszünkbe, így továbbra is számíthattok minden hónapban 1-1 izgalmas témára, amit együtt (képzéstől függetlenül) fogunk kóstolgatni!

 


Alumni

Alumni

Egy közös bortanfolyam még a legkülönbözőbb embereket is összekovácsolja; a közös kóstolás, a közös poénok és élmények, a bor iránti szeretet. Nem szeretnénk, hogy ez a csapatszellem a tanfolyamok után megszűnjön, így az Alumni program keretein belül szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a tanfolyam után is együtt tudjatok kóstolni és szélesíteni a boros ismereteiteket.


Italian Master Class part II.: North vs. South

Italian Master Class part II.: North vs. South

Italian Master Class part II.: North vs. South 2024.05.08.18:00h

 

A CEWI és D.O.C. Club közös, három részes olasz mesterkurzus sorozatának második állomásához érkezik, ahol Észak- és Dél-Olaszország borait állítjuk párhuzamba. Északról Piemont, Alto Adige, Veneto és Friuli-Venezia Giulia fehér- és vörösbor különlegességei állnak majd szembe Campania, Puglia és Szicília őshonos fajtáival. 

 

Előadóink, csakúgy mint legutóbb, az olasz borok és borvidékek elismert szakértői. Fabio Aimar az Osteria Pomo D’oro sommelier-je, valamint Orodán György Dip WSET, a Trattoria Pomo D'oro sommelier-je. 

 

 

Az est két házigazdája Gianni Annoni és Horkay András.

 

A mesterkurzusok nyelve: magyar és angol.

 

A kóstoló időpontja: 2024.05.08. 18:00h,

 

Helyszín: D.O.C. Club – Budapest I. kerület, Hunyadi János út 11. (Hunyadi és Pala utca sarok).

 

Az Italian Master Class part II. North vs. South kóstoló ára: 19.000 Ft / fő.

 

Jelentkezni az office@cewi.hu email címen lehet név és cím megadásával.

 

A kóstoló minimum 10 fő esetén indul.