Kóstolók

Online Borklub
Alkalmazkodva a virtuális tér adta lehetőségekhez, kéréseteknek megfelelően elindítjuk a CEWI Online, boros programsorozatát. Terveink szerint hetente jelentkezünk előre megadott tematikával, rövidebb-hosszabb kóstolókkal, mesterkurzusokkal, remélve, hogy az általunk kínált boros programokban mindenki megtalálja a számára legérdekesebb témát
Elsőként a „CEWI Online Borklub’ névre hallgató sorozatunkat indítjuk útjára, ahol meghívott borászokkal, szakavatott vendégekkel igyekszünk körbejárni egy-egy aktuális témakört „talk show” jelleggel.
Következő kóstolónk: HAMAROSAN
Eddigi kóstolóink:
Villányi Körkapcsolás-Cabernet Franc: https://fb.me/e/20mhuH1jH
Bikavér Körkapcsolás: https://fb.me/e/Lb41eTao
Rendhagyó Karácsonyi Kóstoló: https://fb.me/e/V9Y2pncF
Haza Pezsgő Körkapcsolás: https://fb.me/e/cxobrOvU6
Pino Noir Körkapcsolás: https://www.facebook.com/events/2985861284800613/
Villányi Körkapcsolás: https://www.facebook.com/events/327388628225324/
Balatoni Körkapcsolás: https://www.facebook.com/events/243118493437049/


VinCe / Cewi Kóstolóklub
TESZTELJÜNK EGYÜTT MÁRCIUSBAN IS!
Márciusi kóstolóklub: Prémium olaszrizling teszt
A tematikus tesztekhez kapcsolódó kóstolókon minden esetben egy rövid előadást is tartunk az adott szőlőfajtáról, borstílusról vagy borvidékről és a tesztelés szabályairól, kulisszatitkairól. A kétórás kóstoló vakon zajlik, a teszt végén az eredményt összevetjük a magazin tesztjének eredményeivel.A szakmai kóstolót a CEWI WSET diplomás oktatói vezetik.
Márciusi kóstolóklub: Prémium olaszrizling teszt
Időpont: 2020. március 26. 18:00
Helyszín: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 7. HOTEL ZENIT****
Létszám: max 30 fő
Jegyár: 4 900 forint
A jegyár tartalmazza:
• 8 tétel kóstolását
• VinCE Magazin márciusi számát
• kézműves kenyérfalatkákat
• tisztított vizet
Jegyvásárlás: https://www.vincemagazin.hu/kostoloklub/
Részletek: https://www.facebook.com/events/625184224940185/
A tételeket hamarosan felfedjük!
Vegyen részt a CEWI-vel közösen szervezett kóstolóinkon, tesztelje tudását!


Tematikus kóstolók
A tematikus kóstolók témái kimeríthetetlenek. Az elmúlt években kóstoltunk nagy Syrah-kat, Rizlingeket, Chardonnay-kat, elfeledett szőlőfajtákat, Hárslevelűket és még sorolhatnánk… Folyamatosan újabb és újabb témák jutnak eszünkbe, így továbbra is számíthattok minden hónapban 1-1 izgalmas témára, amit együtt (képzéstől függetlenül) fogunk kóstolgatni!


Alumni
Egy közös bortanfolyam még a legkülönbözőbb embereket is összekovácsolja; a közös kóstolás, a közös poénok és élmények, a bor iránti szeretet. Nem szeretnénk, hogy ez a csapatszellem a tanfolyamok után megszűnjön, így az Alumni program keretein belül szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a tanfolyam után is együtt tudjatok kóstolni és szélesíteni a boros ismereteiteket.
