A programban a vendéglátásra szakosodott, itthon és nemzetközileg elismert, 4-5 csillagos hotelekben tapasztalatot szerzett, illetve többek közt Michelin csillagos sommelier tapasztalattal rendelkező oktatóink vesznek részt.
Gervai János
Gervai pincészet-Etyek: szőlész-borász, Stand Michelin csillagos étterem volt Head Sommelier, Onyx Michelin csillagos étterem volt Head Sommelier, az Országos Borszakértő Bizottság tagja 2013-2018.
Orodán György
Dip WSET: WSET Nemzetközi Bordiplomás, Trattoria Pomo ’d Oro étterem Head Sommelier, korábban az Egyesült Királyságban dolgozott sommelierként, 4-5 csillagos szállodákban és 1-2 Michelin csillagos éttermekben. A Pécsi Tudományegyetemen Geográfus mester diplomát szerzett.
Horkay András
Dip WSET: WSET Nemzetközi Bordiplomás, a CEWI alapítója, vezetője, a Villányi borvidék hivatalos stratégiai tanácsadója, az Országos Borszakértő Bizottság elnöke 2013-2018.Korábban, több saját üzemeltetésű étteremben, szállodai vendéglátásban volt tulajdonos, vezető (2002-2020). Magyar Sommelier Szövetség Par Excellence Díjazott 2019 Oktatói kategória.
Személyes találkozóval egybekötött igényfelmérést követően, az étterem, szálloda jellegének megfelelően állítjuk össze a teljes program-képzés csomagra vonatkozó végső ajánlatunkat.
Amennyiben képzési ajánlónk, bemutatkozó levelünk felkeltette érdeklődését, várjuk kedves megkeresésüket, jövőbeli együttműködésünk reményében.
További információért, kérjük, keressen minket az office@cewi.hu e-mail címen