Kóstolók


CEWI 2023 Tasting Tour

CEWI 2023 Tasting Tour

A tematikus kóstolók témái kimeríthetetlenek. Az elmúlt években kóstoltunk nagy Syrah-kat, Rizlingeket, Chardonnay-kat, elfeledett szőlőfajtákat, Hárslevelűket és még sorolhatnánk… Folyamatosan újabb és újabb témák jutnak eszünkbe, így továbbra is számíthattok minden hónapban 1-1 izgalmas témára, amit együtt (képzéstől függetlenül) fogunk kóstolgatni!

 


Alumni

Alumni

Egy közös bortanfolyam még a legkülönbözőbb embereket is összekovácsolja; a közös kóstolás, a közös poénok és élmények, a bor iránti szeretet. Nem szeretnénk, hogy ez a csapatszellem a tanfolyamok után megszűnjön, így az Alumni program keretein belül szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a tanfolyam után is együtt tudjatok kóstolni és szélesíteni a boros ismereteiteket.


Italian Master Class part I.: Nebbiolo vs Sangiovese

Italian Master Class part I.: Nebbiolo vs Sangiovese

Italian Master Class part I.: Nebbiolo vs Sangiovese

 

A CEWI és DOC Vino Bar közös, három részes olasz mester kurzus sorozatot indít (Italian Master Class), melynek célja, hogy mélységében mutassuk be Olaszország legfontosabb prémium szőlő fajtáit és azok meghatározó borrégióit. Első állomásunkon Olaszország két kiemelkedő szuper prémium kékszőlő fajtáját, a Nebbiolo-t és Sangiovese-t, és azok két meghatározó régióját, Piemont-t és Toscana-t próbáljuk körbejárni tíz boron keresztül.  

 

Előadóink az olasz borok és borvidékek elismert szakértői, Fabio Aimar az Osteria Pomo D’oro sommelierje, valamint Orodán György Dip WSET, a Trattoria Pomo D'oro sommelierje. Az este két házigazdája Gianni Annoni és Horkay András. 

 

A mesterkurzusok nyelve magyar és angol. A kóstoló helyszíne a DOC Club, Budapest I. kerület, Hunyadi János u. 11. (Hunyadi, Pala u. sarok). 

 

Az Italian Master Class part I. Nebbiolo vs Sangiovese kóstoló ára 25.000 Ft / fő. 

 

Jelentkezni az office@cewi.hu email címen lehet. A kóstoló minimum 10 fő esetén indul.